Medic C-tin Zlatescu, Nr. 30, Bucuresti
0722.193.293
contact@scarilux.com

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Specialiștii scarilux.com vă pun la dispoziţie o colecţie impresionantă de scări interioare. Indiferent ce tip de scară vă doriți, modernă, minimalistă sau în spirală, vă putem oferi diferite modele care se vor potrivi în interiorul casei dumneavoastră.

Play Video

Stay tuned and receive updates

AVANTAJELE scarilux.com

Produse unice, proiectare cu arhitect, sudură în argon, finisaje perfecte, retușuri finisaje cu aerograful, atenție deosebită la ambalarea și livrarea produselor

SERVICII COMPLETE

Specialiștii scarilux.com vă ajută să evitați risipa de spațiu și să utilizați corect și eficient spațiul destinat scărilor interioare. Alegeți forma dorită și transformați-vă locuința în spațiul la care ați visat.

EXPERIENȚĂ

Echipa scarilux.com este formată din specialiști cu peste 10 ani de experiență, care au în portofoliu zeci de proiecte atât în România, cât și în Anglia și Franța.

Scarilux.com comercializează produse și soluții complete originare din Franța și Anglia, de cea mai bună calitate. Toate cristalele utilizate în elemenți sunt cristale Swarovski, care vin însoțite de un certificat de autenticitate.

Orice lucrare executată de experții noștri este de înaltă calitate astfel încât niciun aspect nu este neglijat. Toate materialele folosite, de la elemenți, până la finisaje și vopsea sunt livrate în ambalaje speciale, protectoare, care sunt îndepărtate după ce acestea au fost montate în locuință.

Pentru a ne asigura că armonia casei dumneavoastră este păstrată, proiectele pot fi concepute în parteneriat cu un arhitect, la cererea clientului.

PROIECTELE NOASTRE

Reprezentant exclusiv in Romania – Grande Forge. Fabricat in Franta. 

Contact

Aveți nevoie de produsele și serviciile noastre pentru proiectul dvs?

  • 0722.193.293
  • contact@scarilux.com
  • Medic C-tin Zlatescu, Nr. 30, Bucuresti